Fadølsanlæg

Viser et enkelt resultat

Fadølsanlæg – Alt om teknologien, serveringen og vedligeholdelsen af vores fadølsanlæg

Fadølsanlægget er der hvor gæsterne samles til et arrangement. Baren med de udvalgte fadølshaner danner rammerne for både almindelige og festlige lejligheder, og det er almindeligt kendt at snakken går på den øl der er i fustagen.

Derfor er det også vigtigt at der er styr på smagen af øllen til et arrangement, der gerne skal kunne nå den velkendte og forventede smagsoplevelse, der lever op til karakteristikaene for øllen.

Ligeledes skal øllen også kunne serveres med det ønskede udseende, mængde af skum og størrelsen.

Men det kan til tider gå hurtigt i baren, der ofte konstant skal kunne skænke og servere fadøl, til de tørstige ganer. Og der er intet værre end at skulle skuffe gæsterne med en kø til udskænkning, en dårligere smagsoplevelse eller en dårligere størrelse.

Alt dette er fadølsanlæggets ansvar. Har man et fadølsanlæg af en ringere kvalitet, eller med en ældre teknologi, kan man ikke bide sig sikker på om anlægget vil kunne skabe den oplevelse man ønsker til sit event.

Derfor har Eventcentralen med vores mange års erfaring med fadølsanlæg og barerhvervet, udvalgt de bedste anlæg der sikrer en professionel oplevelse – og man kan blive meget klogere på vores anlæg nedenfor.

Hvorfor vælge vores fadølsanlæg?

Lindr, vores partner af producenter af fadølsanlæg, byder på den største innovation inden for fadøl i flere år.

Det er ikke længere nødvendigt at have CO2 for at bruge et fadølsanlæg. Da Lindr anvender trykluft til at presse øllet gennem ølkøleren og frem til hanen, får du en friskpresset øl, som ikke har været i kontakt med yderligere CO2.

Det betyder også, at du ikke behøver at anskaffe CO2-flasker eller at opbevare fyldte og tomme flasker for at anvende fadølsanlægget. Det har Lindr sørget for, og det frigør en stor mængde værdifuld plads til events.

Gå til Leje af fadølsanlæg her

Hvordan virker et fadølsanlæg?

  1. Først bliver der pumpet, luft – herefter betegnet som ”Trykluft” ind i det indbyggede kammer. Dette er som tidligere nævnt, en af Lindr førende teknologier, der ikke bruger CO2 og sikrer langt mindre vedligeholdelsestid og holder øllet ude af kontakt med andre elementer, således at øllet ikke ender urent når det serveres.
  1. Nu bliver fustagen presset sammen, med en unik presseteknologi. Det lukkede pressesystem holder tættere end traditionelle fadølsanlæg og er det elementer der sikrer at friskheden holder længere.
  1. Sidst men ikke mindst, kan man nu skænke øllet der presses gennem hanen – og give en velskænket øl oplevelse. Rengøring af fustagerne er næsten fuldt ud automatisk og deres fustager der kun går en vej, gør livet bag baren lidt nemmere.