vi har hjulpet:

Udlejning

Fadølsanlæg

Lej et fadølsanlæg

Fra: 699,00kr.
Fra: 299,00kr.

Candyfloss maskiner

Lej en Candyfloss maskine

Fra: 299,00kr.
Fra: 899,00kr.
Fra: 999,00kr.
Fra: 199,00kr.

VORES FAVORITTER

det her siger kunderne om os:

Super bartender – gode drinks. Vi hyrede Rasmus fra Eventcentralen, som bartender til min 40 års fødselsdag og det var en fornøjelse! Gode drinks – bl.a. en super espresso martini, hurtig betjening, fleksibel service og så var han sød og rar. Varm anbefaling herfra!

Vibeke Daell Bjerrum / Trustpilot

God og personlig service! De går lige det ekstra skridt for kunden. Ikke sidste gang jeg har brugt Eventcentralen!

Signe Brask / Trustpilot

Vi var sent ude til et studenterarrangement. Af omveje fik vi fat i Rasmus. Han var SÅ service minded. Jeg har sjældent oplevet så god service. Jeg kan varmt anbefale Rasmus og hans nystartede virksomhed. Lad os bakke op om en en nystartet virksomhed. Ps. Vi havde en fantastisk dag med slushice ice og popcorn!

Heidi Schaufuss / Trustpilot

vi samarbejder med:

VI STØTTER HELSINGE DANMARKS BEDSTE BØRNE BY

Hos Eventcentralen er vi stolte af at hjælpe foreningen Helsinge Danmarks Bedste Børneby som er utrolig dygtige til at skabe aktiviteter i byen for børn i alle aldre.

om os

Hos Eventcentralen gør vi en dyd ud af alle events og udlejninger. Vi kan sørge for alt så i kan fokusere på at have en god fest. Har vi ikke det i skal bruge til jeres fest? Så kontakt os på booking@eventcentralen.dk så vil vi gøre alt for at kunne levere det i mangler.
Hos Eventcentralen har vi samlet de bedste elementer, som kan supplere ens event. Det er derfor både en service, men vigtigst af alt en pålidelig måde at holde et godt event på.

Med vores udvalg, kan man bringe liv til alle typer af events. Om det er firmafester, børnefødselsdage, familiefest, eller hvad det end måtte være, så kan man finde noget i vores udvalg, som vil være det rigtige at leje.

Lej en popcornmaskine

Hvem kan ikke lide popcorn? Popcorn elskes på tværs af landegrænser, og næsten alle kulturer kender til denne specielle opskrift for majskorn. Med vores popcornmaskine, kan man imponere gæsterne og sørge for gæsterne ikke bliver sultne undervejs. Vores popcornmaskine, kræver næsten ingen operationstid, og er super let at få startet op. Lej popcornmaskinen her

Lej en Popcornmaskine her

Lej en candyfloss maskine

Vores candyfloss maskiner er lige så gode, som dem man finder i Tivoli og andre forlystelsesparker. Medbring et show til events med vores candyfloss maskine. Med 3 forskellige smage, store bægere, og en maskine der laver candyfloss på blot 30 sek, vil candyflossmaskinen bidrage til en uforglemmelig aften. Candyfloss smelter på tungen, og fylder ikke så meget i maven. Candyfloss er derfor en god appetizer, hvorledes gæsterne stadig vil være sultne til måltidet. Lej candyfloss maskinen her

Lej en candyfloss maskine her

Lej en slush ice maskine

De bedste smage til slush ice, og forskellige størrelser af slush ice maskiner finder man her.
Slush ice maskiner kan være perfekt til sommerarrangement, hvor solen skinner, mens de også virker helt fantastisk med alkohol. Slush ice maskiner har en høj flexibilitet, og det handler blot om at være kreativ. Maskinerne kræver meget lidt vedligeholdelse, og vores slush ice maskiner, er de helt rigtige til at holde events med. Lej slush ice maskinen her

Lej en slush ice maskine her

Lej et fadølsanlæg

Fadølsanlægget er der hvor gæsterne samles til et arrangement. Baren med de udvalgte fadølshaner danner rammerne for både almindelige og festlige lejligheder, og det er almindeligt kendt at snakken går på den øl der er i fustagen.
Fadølsanlægget danner rammerne for en rigtig god fest. Gæsterne samler sig helt naturligt ved baren med de kolde haner og det danner rammerne for mange snakker og minder.
Således er det også meget essentielt at der er styr på den øl der kommer ud af hanen, der skal smage korrekt og leve op til gæsternes forventninger om en kold og frisk fadøl.
Men det kan være svært at få anlægget til at køre og holde styr på det i løbet af aftenen.
Derfor har Evencentralen allieret sig med nogle af de bedste producenter af fadølsanlæg på markedet, og kan samtidigt sørge for at man ikke skal stå bag baren hele aftenen. Vi sørger for fadølsanlægget – mens man selv kan sørge for at have en god fest.

Lej et fadølsanlæg her

Hvordan vælger man det rette udlejningsprodukt til events?

Glæden af udlejningen af vores forskellige produkter, vil variere, alt afhængigt af hvilken kategori ens event er inden under. Pga. dette, er det vigtigt at finde et godt match.

Der vil her blive givet nogle forskellige guidelines, men i mange tilfælde er ens eventet en blanding af forskellige kategorier, og præferencerne for deltagerne kan også variere. Det handler også, om hvad man selv kan lide. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med et mere personligt bud. Blot kontakt os på Booking@evencentralen.dk og så vil vi hjælpe.

Børnefødselsdage:
Til børnefødselsdage er den helt klare vinder, vores slush ice maskiner. Vores 1×3 liter slush ice maskine burde være nok til at slukke tørsten for de fleste børnefødselsdage, men er man i tvivl, kan man leje vores slush ice maskine med 2×5 liter. Her får man 2 kamre, så man kan udbyde 2 forskellige smage samtidigt.

Firmafester:
Firmafester, er ofte events, hvor man fester til langt ud på natten. I den sammenhæng, spiller alkohol en stor rolle for en succesfuld firmafest.
Lej et fadølsanlæg, og få et unikt fadølsanlæg fra Draught master, som helt sikkert vil gøre smagsløgene tilfredse. Øl har stor kulturel betydning for danskere, og mange danskere elsker simpelthen øl. Når gæsterne ser fadølsanlægget, vil de få lyset frem i deres øjne.
Vi har et større udvalg af eksklusive øl, som vi tilbyder til fadølsanlægget.
Er man ikke særlig glad for øl, eller er ens deltager ikke, så vil slush ice maskinen være et stort hit. I slush ice maskinen hælder man blot spiritus i kammeret. Her kan man selv bestemme, hvor stærk drinks skal være, og hvordan det skal smage med vores mange forskellige slush ice varianter.

Om Eventcentralen

Vision
Som mennesker, er det vigtigt at slå hovedet fra den travle hverdag, som de fleste oplever, og socialisere og hygge sig en gang imellem. Gøres det ordentlig, bliver man gladere, og får mere glæde ud af sin hverdag. Det ved vi hos eventcentralen, og vi har skabt denne platform, for at gøre det så let som muligt at hygge sig til events.

Booking
Booker man igennem vores booking vindue på vores produktsider, kan man være sikker på at have reserveret sit udstyr. Man kan også være helt sikker på at produkterne bliver leveret i top funktionel, og hygiejnisk tilstand. Under vores tilbehør til hver af vores produkter, finder man alle ting som man kunne ønske sig til maskinerne. Det bestilles samlet gennem vores webshop.

Høj kvalitet & service
Hos eventcentralen, har vi ikke blot indsamlet forskellige maskiner til events. Vi har valgt de bedste maskiner til formålet. Til events, vil man ikke stå og bruge operationstid på maskinerne, eller halv dårlige maskiner, som ikke producerer fantastisk smagende popcorn, slush ice mm.
Derfor finder man hos Eventcentralen den højeste kvalitet af varen, og minimums vedligeholdelsesarbejde for vores maskiner. Vi forsøger hele tiden at imødekomme vores kunders ønsker, og vil derfor løbende udvide vores produktsortiment med flere varianter, og andet tilbehør.

Når man bestiller fra Eventcentralen, kan man altid forvente rene vedligeholdte, og funktionelle maskiner.

Dette website ejes af en dansk virksomhed.
Vi støtter miljøvenlig pakning
Sundt arbejdsmiljø
Dette website ejes af en dansk virksomhed.
Stop Madspild - Vi støtter genanvendelse
Plastik nej tak.